What the ****??? - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 07-05-2002, 12:21 PM #1
LED
"They do exist!"
 
Join Date: Oct 2001
 has been a member for 10 years
Angry What the ****???

I just got a brand new Trinity regulator and when I went to screw it in, the threads don't even touch. What is up with this? I know it isn't my gun. I can't even air up my gun with it because it will shoot right out.

Last edited by LED : 07-05-2002 at 12:53 PM.
LED is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 07-05-2002, 01:04 PM #2
OcTain
TWISTED
 
OcTain's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Galt, CA
 has been a member for 10 years
I'm not trying to test your intelligence, but are you sure that you are inserting it in far enough for the threads to engage? I wonder if the o-rings on the Trinity are hung up on the threads in the port.
That might be your problem.

OcTain
OcTain is offline  
Old 07-05-2002, 01:56 PM #3
MstrKey
 
 
Join Date: Aug 2001
Location: SSM, Ontario, Canada
MstrKey is a founding member
 has been a member for 10 years
MstrKey is for the Gunfight
MstrKey supports our troops
trinity

Ya, you have to kinda force the trinity in.....the orings on it get caught on the threads sometimes. I found that oiling the threads up a bit helped.
If that's not the problem, then I would ask if your gun is new? If it isn't someone may have altered the treads to fit another reg before you owned it....
__________________

ETEK 3LT, with 14" critical .680 barrel and cure 3 + bolt F/S

DM12 red with matching Boomy F/s
MstrKey is offline  
Old 07-05-2002, 05:10 PM #4
LED
"They do exist!"
 
Join Date: Oct 2001
 has been a member for 10 years
no, I am not an idiot because I put a shocktech on there and it is fine...its like the spool on the trinity is too small. It goes all the way in and touches the manifold without the threads even engaging. This is serious B.S. right here!
LED is offline  
Old 07-06-2002, 12:16 AM #5
TWOK2LCDCNC
 
 
Join Date: Dec 2001
Location: Ohio
 has been a member for 10 years
TWOK2LCDCNC owns a Planet Eclipse Ego
this reminds me of that south park movie... a long time ago... they kept singing that song that went,
"blame canada... blame canada..."
TWOK2LCDCNC is offline  
Old 07-06-2002, 09:54 AM #6
MATRIX (Banned)
 
MATRIX's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Southeast
 has been a member for 10 years
hmm...I have never seen that before. Strange. If I were you I would send it back to where you bought it and request another one.

"Blame Canada!"
MATRIX is offline  
Old 07-08-2002, 03:43 AM #7
Xx_One$hot_xX
AnGeLKiLLa
 
Xx_One$hot_xX's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Queens, NY
Xx_One$hot_xX is a Supporting Member
Xx_One$hot_xX is a founding member
 has been a member for 10 years
OK, did they modify your gun for that shocktech reg? I think that is the reason! Yo check it out, replace your Shocktech reg with the plug that came with the matrix. If that does not fit, you will need to see a machinist.
__________________
Just couldn't stay away!

STUPID DOG! You're making me look BAD!!
Xx_One$hot_xX is offline  
Old 07-08-2002, 09:37 AM #8
LED
"They do exist!"
 
Join Date: Oct 2001
 has been a member for 10 years
well I tried a PBC reg and it worked good so
I am going to stick with that.
LED is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump