Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 03-04-2013, 04:34 PM #1
AkA_WooDy
 
 
Join Date: Nov 2008
2012 Reflex Rail Problem

I just picked up Reflex Rail in the morning, and been paling with it all day with no problems at all! But bu the end of a day marker would shot say 20 balls ok but next ones would fly longer then 10 feet, then if i leave it for a min. or so it wold shoot about 20 balls good but next ones wouldn't fly at all
Did any one had same problem? What should i do?
Thanks
AkA_WooDy is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 03-04-2013, 05:08 PM #2
-Lightning-
Be the thunder
 
-Lightning-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Over there
-Lightning- is playing at Living Legends VI
-Lightning- has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
-Lightning- has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
-Lightning- supports DLX Technology
Wipe the factory lube off and relube it!
-Lightning- is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2013, 05:13 PM #3
AkA_WooDy
 
 
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by -Lightning- View Post
Wipe the factory lube off and relube it!
Ok. Thanks!
AkA_WooDy is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2013, 05:22 PM #4
-Lightning-
Be the thunder
 
-Lightning-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Over there
-Lightning- is playing at Living Legends VI
-Lightning- has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
-Lightning- has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
-Lightning- supports DLX Technology
Protos have an "Anti bolt stick" mode on them. Sometimes this prevents the bolt from moving. Put a very thin a,out of lube on, and if you want make sure dwell is at the factory setting.
-Lightning- is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2013, 08:02 PM #5
grss429
Gun Tech! & Field owner
 
grss429's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: N.C
grss429 plays in the PSP
grss429 posts videos on PbNation
grss429 plays in the APPA D4 division
grss429 has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
grss429 has achieved Level 4 in PbNation Pursuit
1: Check your dwell should be (18) (this should be the other issue as well)
2: Change battery put a name brand in there
3: Relube your bolt
4: Clean/relube your regulator (this seems to be the issue, I believe.)
5: Make sure your ABS switch is on like lighting said
__________________
B'Fins Paintball Tech
My gun repair/cleaning/tech service

BE SURE TO CHECK OUT MY FACEBOOK PAGE! WEBSITE COMING SOON www.facebook.com/bfinpbt

Owner/home field.
Come play at Nature of the game paintball in hampstead North Carolina (910) 270 2163
grss429 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2013, 08:10 PM #6
-Lightning-
Be the thunder
 
-Lightning-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Over there
-Lightning- is playing at Living Legends VI
-Lightning- has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
-Lightning- has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
-Lightning- supports DLX Technology
Quote:
Originally Posted by grss429 View Post
2: Change battery put a name brand in there
Next time your at SAMs club pick up a pack of energizer. They'll be a lot better that the stuff you get last minute at a cash register checkout!
-Lightning- is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2013, 09:48 AM #7
jerbull88
 
 
jerbull88's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
jerbull88 plays in the APPA D4 division
jerbull88 has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
jerbull88 has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
Quote:
Originally Posted by -Lightning- View Post
Protos have an "Anti bolt stick" mode on them. Sometimes this prevents the bolt from moving. Put a very thin a,out of lube on, and if you want make sure dwell is at the factory setting.

It is sad how few people actually know what abs is/does. It adds dwell time to your first shot. That is all. It doesn't keep the bolt from moving.
__________________
perpetual free agent

Splash Mag
http://www.pbnation.com/showthread.php?t=4194961
jerbull88 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2013, 05:31 PM #8
AkA_WooDy
 
 
Join Date: Nov 2008
thank you all for answers! It was just the lube issue! owner before me never re-lubed it.
AkA_WooDy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump