Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 07-27-2014, 09:51 PM #1
matts2axes
 
 
Join Date: Jul 2014
prophecy z2

Recently purchased a prophecy z2 and I can't seem to find an rf chip or adapter to use with the hopper. I know you need one for the hopper plus the gun in order to use this function have the one for the gun can't find the one for the hopper, a url or hyperlink to where I could purchase this would be great!
matts2axes is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 07-27-2014, 10:58 PM #2
martix_agent
I'm out of creativity
 
martix_agent's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Indiana
Annual Supporting Member
martix_agent is playing at Living Legends VII
martix_agent is one of the top 500 posters on PbNation
http://www.ansgear.com/Empire_Magna_...iremagnarf.htm
martix_agent is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 02:22 AM #3
eforce
Factory PB
 
eforce's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Chicago
Annual Supporting Member
eforce is a Moderator
 has been a member for 10 years
eforce plays in the PSP
eforce is an NCPA player
Have you tested the loader without RF? I wouldn't bother with the chip unless you're having feeding problems beyond basic troubleshooting.
__________________
- eforce
eforce is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 07:33 AM #4
Joskii
The Hornet
 
Joskii's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: La Canada, CA
Joskii has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
Joskii supports Empire
I'm pretty new to paintball and I have this same hopper. What exactly does this chip do?
Joskii is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 08:19 AM #5
p8ntballr68059
Post whore since 08
 
p8ntballr68059's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: corn&cowville
Annual Supporting Member
p8ntballr68059 supports Team VICIOUS
p8ntballr68059 supports Team VICIOUS
p8ntballr68059 supports Team VICIOUS
p8ntballr68059 plays in the APPA D5 division
p8ntballr68059 is one of the top 25 posters on PbNation
p8ntballr68059 is Boss
p8ntballr68059 supports DLX Technology
Quote:
Originally Posted by Joskii View Post
I'm pretty new to paintball and I have this same hopper. What exactly does this chip do?
it syncs the board in the gun with the loader allowing the loader to spin on every trigger pull.
with the z2 it really is not needed at all
__________________
GSA FOREVER
Vicious fan #42
My Current markers Texas Storm G6R,Insight,Sniper,Vice,Marq 7, TonTon Shocker
p8ntballr68059 is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 10:17 AM #6
matts2axes
 
 
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by martix_agent View Post
I bought two of these expecting them to be the right chips I still believe they are but they didn't come with a six prong adapter for the z2 loader. Any idea where I could get the harness or even another chip with the right harness?

Last edited by matts2axes : 07-28-2014 at 12:21 PM. Reason: error
matts2axes is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 01:43 PM #7
gamer565
*****es love cannons!
 
gamer565's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: OK
Annual Supporting Member
gamer565 is playing at Living Legends VI
gamer565 is playing at Living Legends VII
gamer565 posts videos on PbNation
gamer565 is reppin' sidebar 4 life
gamer565 has achieved Level 6 in PbNation Pursuit
gamer565 is one of the top 100 posters on PbNation
gamer565 is Boss
Quote:
Originally Posted by matts2axes View Post
I bought two of these expecting them to be the right chips I still believe they are but they didn't come with a six prong adapter for the z2 loader. Any idea where I could get the harness or even another chip with the right harness?
Why not just contact empire/Kee for the parts you need...
__________________
Jolly Green (╯□)╯︵ ┻━┻

gamer565 is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 03:34 PM #8
Soul06
The Last Thing You'll See
 
Soul06's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: NY ((718)) NY
 has been a member for 10 years
Soul06 owns a Planet Eclipse CSL
Soul06 owns a Planet Eclipse Lv1
Soul06 supports Empire
Quote:
Originally Posted by eforce View Post
Have you tested the loader without RF? I wouldn't bother with the chip unless you're having feeding problems beyond basic troubleshooting.
Co-sign!!!!!

It really is an unnecessary feature and waste of your money. The hopper is going to be able to easily keep up with you without the rf chip. I'd suggest you not further waste any money
__________________
"You are entitled to your own opinion but not your own facts" ~ POTUS

Custom Ano'd Prestige CSL w/ Dart Kit - Midnight Superblue LV1
Obnoxious, NY - High Velocity, NY - Liberty, NY - Cousins, NY - Top Gun, NJ
On Target, NJ - Accurate, NJ - Skirmish, PA - CPX Sports, IL - Paintball Explosion, IL - P&L, MA - Pev's, VA

Soul06 is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2014, 07:35 AM #9
Joskii
The Hornet
 
Joskii's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: La Canada, CA
Joskii has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
Joskii supports Empire
Thanks for the info P8NT. And though I'm new to this sport, I'd have to agree with everyone else. I can't even imagine needing to feed paint faster than it already does. Sounds impractical and inefficient for my style of play and budget.
Joskii is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2014, 12:47 PM #10
matts2axes
 
 
Join Date: Jul 2014
Also side note does anyone know what the closing dwell should be on an empire axe just got a oled board and trying to set it up?
matts2axes is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2014, 01:51 PM #11
gamer565
*****es love cannons!
 
gamer565's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: OK
Annual Supporting Member
gamer565 is playing at Living Legends VI
gamer565 is playing at Living Legends VII
gamer565 posts videos on PbNation
gamer565 is reppin' sidebar 4 life
gamer565 has achieved Level 6 in PbNation Pursuit
gamer565 is one of the top 100 posters on PbNation
gamer565 is Boss
Quote:
Originally Posted by matts2axes View Post
Also side note does anyone know what the closing dwell should be on an empire axe just got a oled board and trying to set it up?
Just leave the settings at default, and go play.
__________________
Jolly Green (╯□)╯︵ ┻━┻

gamer565 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump