Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 07-14-2014, 02:14 PM #1
The Rainman
 
 
The Rainman's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Chiraq
The Rainman is playing at Living Legends VII
The Rainman owns a Planet Eclipse Lv1
The Rainman supports Empire
Spire keeps pulsing

So i recently picked up a Russian legion spire and when I turn it on its fine but after a little bit it keeps pulsing and blinking red even when paint is in it, I did some searching on here and changed my yellow setting to 1 but it still seems to have the issue any insight would be greatly appreciated! Also all my fins are fine I double checked them
__________________
Always remember you're unique... Just like everyone else
The Rainman is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 07-14-2014, 04:14 PM #2
TexasMikey
 
 
TexasMikey's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: San Antonio TX
TexasMikey owns a Planet Eclipse Geo
Mine does as well. Will be purchasing the spring ramp for it soon. See if it helps.
__________________
"Constant practice devoted to one subject often outdoes both intelligence and skill."
Marcus Tullius Cicero
TexasMikey is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2014, 05:58 PM #3
liverlip
 
 
liverlip's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Bronx
Annual Supporting Member
 has been a member for 10 years
Call Virtue and send it in. I believe they have a fix (reflash?) for the board.
__________________
** If your parents can't pay for your paintball stuff because they are too old and their social security checks are used to fund their retirement, put this in your signature**

][nvert User IS A THIEF
liverlip is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2014, 06:53 PM #4
The Rainman
 
 
The Rainman's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Chiraq
The Rainman is playing at Living Legends VII
The Rainman owns a Planet Eclipse Lv1
The Rainman supports Empire
Quote:
Originally Posted by liverlip View Post
Call Virtue and send it in. I believe they have a fix (reflash?) for the board.
thanks I'll give them a call
__________________
Always remember you're unique... Just like everyone else
The Rainman is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2014, 07:55 PM #5
imped4now
BTFU
 
imped4now's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Indianapolis
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally Posted by TexasMikey View Post
Mine does as well. Will be purchasing the spring ramp for it soon. See if it helps.
That won't do a thing for the pulsing issue.
__________________
OLD FEEDBACK>>40+ 0-
OlllllllO
I only argue with intelligent people.
imped4now is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2014, 09:45 AM #6
Magic rat
 
 
Join Date: Dec 2012
Location: WALES UK
Magic rat owns a Planet Eclipse Lv1
Magic rat owns a Planet Eclipse GSL
If it's a 260 then change settings to yellow 1, Red 2.
Good quality new batteries.

Last edited by Magic rat : 07-28-2014 at 02:58 PM.
Magic rat is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 11:36 PM #7
VyrozGaming
 
 
Join Date: Jul 2014
With my spire it would keep pulsing with paint in it. It turned out to be low batteries. New batteries fixed the issue.
VyrozGaming is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 02:20 AM #8
slowpoke94133
 
 
slowpoke94133's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Bay Area
slowpoke94133 owns a Planet Eclipse Geo
slowpoke94133 has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
slowpoke94133 supports Empire
Quote:
Originally Posted by TexasMikey View Post
Mine does as well. Will be purchasing the spring ramp for it soon. See if it helps.
Don't waste your money on that.
__________________
They call me slowpoke for a reason...
slowpoke94133 is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 02:44 AM #9
SteelBush
 
 
Join Date: Feb 2003
Quote:
Originally Posted by The Rainman View Post
So i recently picked up a Russian legion spire and when I turn it on its fine but after a little bit it keeps pulsing and blinking red even when paint is in it, I did some searching on here and changed my yellow setting to 1 but it still seems to have the issue any insight would be greatly appreciated! Also all my fins are fine I double checked them
change your batteries with NEW high quality ones (Duracell or Energizer).
SteelBush is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2014, 03:11 AM #10
slowpoke94133
 
 
slowpoke94133's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Bay Area
slowpoke94133 owns a Planet Eclipse Geo
slowpoke94133 has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
slowpoke94133 supports Empire
I emailed Virtue and after some questions, they told me to send it in and they will update everything.
__________________
They call me slowpoke for a reason...
slowpoke94133 is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2014, 06:29 PM #11
pscholten
Mayhem Paintball
 
pscholten's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Inwood, IA
Annual Supporting Member
pscholten owns a Planet Eclipse Ego
pscholten is an NCPA player
pscholten plays in the APPA D4 division
Do you have the new 7.0 Board? I was having the same issues
__________________
South Dakota State University Alum

MidWest Mayhem
pscholten is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2014, 05:26 PM #12
underdog2987
superhero for hire
 
underdog2987's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Minnesota
I've been having the same issues. Kind of a problem when I'm trying to be sneaky in the woods.
__________________
Ride¯¯\----/¯¯ Bmx
"You cannot please both God and the world at the same time. They are utterly opposed to each other in their thoughts, their desires, and their actions. -- St. John Vianney"

Last edited by underdog2987 : 08-08-2014 at 05:37 PM.
underdog2987 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2014, 09:17 PM #13
team_xile
Midwest Whiteout
 
team_xile's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Wisconsin
team_xile plays in the PSP
team_xile plays in the APPA D4 division
team_xile is one of the top 250 posters on PbNation
team_xile is Legendary
team_xile supports DLX Technology
Board needs to be updated, call virtue, they will take care of ya
team_xile is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump