Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 03-16-2013, 06:59 PM #1
DoomCookie
 
 
Join Date: Mar 2013
Need help

So today I just brought 5 more guys to the sport.. They had a blast but I had a rough morning.. Started out at the chrono area. I shot a couple rounds and then BLURRR .....Not out of air because I had just filled it. I went back the table and replace all my o rings and it didn't work.

Here is what I did last week. I removed my asa line and ran my remote line directly to the valve. By doing that did I mess up my gun? I just put my asa back on but didn't test it yet.
DoomCookie is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 03-16-2013, 07:40 PM #2
cckynv
Cody
 
cckynv's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Louisville, KY
cckynv is playing at Living Legends VI
cckynv supports Team VICIOUS
cckynv posts videos on PbNation
cckynv has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
First of all, what marker are you shooting?
__________________
Western KY & Louisville
MacDev DroidWGP 03 Prostock Cocker

MacDev Militia
cckynv is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2013, 08:19 PM #3
DoomCookie
 
 
Join Date: Mar 2013
bt omega..
DoomCookie is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 10:06 AM #4
STRIP3S
Stumpf
 
STRIP3S's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Dayton, OH
STRIP3S plays in the PSP
STRIP3S owns a Planet Eclipse Geo
STRIP3S owns a Planet Eclipse Ego
STRIP3S plays in the APPA D4 division
Sounds like a lube issue. I have experienced the same with tippmanns sometimes. It might be that you are not using enough gun oil. I make sure that if the tippmann does something like that, the first thing I would do it add some more oil to the hammer.
__________________
The Ohio State University Alumni
Method
Ohio Power
XFT


GEARBAG SALE - TOO MANY ITEMS TO LIST
STRIP3S is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump