Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 03-10-2013, 08:38 PM #1
Tryfan
 
 
Join Date: Nov 2010
Troubleshoot a 2012 reflex rail?

Yesterday, the gun worked perfectly.

Today... it will fire, but only one shot at a time. And I mean SLOWLY at a time, even though it is set to a normal ramping firing mode. I'd say it will only register a trigger pull at a rate of maybe 3 bps tops, maybe even less.

Two different bolts, exact same issue, so its not likely anything to do with there.

Ideas?
Tryfan is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 03-10-2013, 08:44 PM #2
-Lightning-
Be the thunder
 
-Lightning-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Over there
-Lightning- is playing at Living Legends VI
-Lightning- has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
-Lightning- has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
-Lightning- supports DLX Technology
1)Take the eyepipe out, wash it with water
2) take the bolt out and wipe off all the lube and relube it, cleaning the front part with th blue oring.
3) Reset board settings
-Lightning- is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2013, 09:20 PM #3
Tryfan
 
 
Join Date: Nov 2010
Dry firing with eyes disabled. Problem was initially there with eyes working, no change.

Two different bolts, same problem, it's not likely the bolt. If it is I have no idea what I could do differently, it worked fine before with how I clean it.
Tryfan is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2013, 09:45 AM #4
jerbull88
 
 
jerbull88's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
jerbull88 plays in the APPA D4 division
jerbull88 has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
jerbull88 has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
Change your battery.
__________________
perpetual free agent

Splash Mag
http://www.pbnation.com/showthread.php?t=4194961
jerbull88 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2013, 06:59 PM #5
woodsplaya
Out of the woods now!
 
Join Date: Feb 2004
woodsplaya is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally Posted by jerbull88 View Post
Change your battery.
Exactly.
woodsplaya is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 02:09 PM #6
grss429
Gun Tech! & Field owner
 
grss429's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: N.C
grss429 plays in the PSP
grss429 posts videos on PbNation
grss429 plays in the APPA D4 division
grss429 has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
grss429 has achieved Level 4 in PbNation Pursuit
Quote:
Originally Posted by Tryfan View Post
Yesterday, the gun worked perfectly.

Today... it will fire, but only one shot at a time. And I mean SLOWLY at a time, even though it is set to a normal ramping firing mode. I'd say it will only register a trigger pull at a rate of maybe 3 bps tops, maybe even less.

Two different bolts, exact same issue, so its not likely anything to do with there.

Ideas?
Kinda hard to tell what u mean but


When you turn your gun on is the LED red or green? if it's green your eyes are malfunctioning, so it's either going to be your eye pipe is dirty, or your eyes need to be realigned


1: Change battery

2: Reset dwell to 18

3: clean eye pipe
__________________
B'Fins Paintball Tech
My gun repair/cleaning/tech service

BE SURE TO CHECK OUT MY FACEBOOK PAGE! WEBSITE COMING SOON www.facebook.com/bfinpbt

Owner/home field.
Come play at Nature of the game paintball in hampstead North Carolina (910) 270 2163
grss429 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2013, 11:09 AM #7
savage24x
 
 
savage24x's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: IUP
savage24x owns a Planet Eclipse Ego
savage24x has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
savage24x has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
savage24x has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
Change the battery.
__________________
Ego 8, Ninja 68/4500, Dye i4 Tactical w/ Northern Lights lens, Edmonton Impact Spire

IUP Crimson Hawks

HYDRODIPPED RELOADER B w/ UPS

GORGEOUS PINK EGO 8 F/S/T
savage24x is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2013, 02:59 PM #8
ihatepbnation
NoobieBoobie
 
ihatepbnation's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Diamond Bar, CA
ihatepbnation has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
ihatepbnation has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
+1 on battery. My friend went through 2 in two weeks. same problem. only use duracell
ihatepbnation is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2013, 08:24 AM #9
bmharwell
 
 
Join Date: Feb 2013
As they said, change the battery, had the same problem with my sons gun. I've been told if u leave the battery in UR gun after use that the eyes stay on even when the gun is not on, so if something's not working right battery first
bmharwell is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2013, 06:05 PM #10
mrnizzzle
Certified Dye tech
 
mrnizzzle's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Twello
mrnizzzle has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
mrnizzzle has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
check your green outer o-rings had the same problem and that was my fix
mrnizzzle is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2013, 03:41 PM #11
woodsplaya
Out of the woods now!
 
Join Date: Feb 2004
woodsplaya is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Also check your HPR. Mine was over charging and creeping up over 200psi which led to my noid leaking.
woodsplaya is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump