Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 01-21-2013, 01:54 AM #1
emast78
 
 
emast78's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: spring, tx
Annual Supporting Member
emast78 is an NCPA player
emast78 plays in the APPA beginner division
Etek 3 ball drop off issues

I got a cure 4 bolt for my etek 3 lt and had no issues with it the first time I shot it in my back yard but brought it out to practice and Lent the gun to someone but when they went to shoot it the balls weren't going more than a few feet. What would cause this change and how can I fix it?
emast78 is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2013, 10:09 PM #2
Mason74
 
 
Mason74's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Charlotte, NC
Mason74 owns a Planet Eclipse Etek
Mason74 supports Team VICIOUS
Mason74 is for the Gunfight
Mason74 has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
Quote:
Originally Posted by emast78 View Post
I got a cure 4 bolt for my etek 3 lt and had no issues with it the first time I shot it in my back yard but brought it out to practice and Lent the gun to someone but when they went to shoot it the balls weren't going more than a few feet. What would cause this change and how can I fix it?
Turn up the pressure on ur reg. My guess is something might be screwed there, unless your dwell is off. Check dwell and make sure it is set at least at 8 ms, which is stock, if I am not mistaken. I run mine at 9.5 on an etek 4.

If the dwell is fine, try the reg. see if that helps.
Mason74 is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2013, 10:17 PM #3
emast78
 
 
emast78's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: spring, tx
Annual Supporting Member
emast78 is an NCPA player
emast78 plays in the APPA beginner division
I've changed the dwell and that hasn't helped ill check the reg thanks
emast78 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2013, 02:40 AM #4
usaf_mech
Relentless Chaos
 
usaf_mech's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: RAF Mildenahall
usaf_mech owns a Planet Eclipse Lv1
usaf_mech supports Team VICIOUS
usaf_mech supports Team VICIOUS
usaf_mech has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
Check/re-lube the reg and rammer. Also make sure the bolt pin is properly seated. I've seen this same issue several times and its been the bolt pin.
__________________
---***London Impact***---
====>Planet Eclipse<====
EGO LV1 VAMP HUNTER
usaf_mech is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2013, 07:55 AM #5
emast78
 
 
emast78's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: spring, tx
Annual Supporting Member
emast78 is an NCPA player
emast78 plays in the APPA beginner division
Ok thanks!
emast78 is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2013, 06:33 AM #6
usaf_mech
Relentless Chaos
 
usaf_mech's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: RAF Mildenahall
usaf_mech owns a Planet Eclipse Lv1
usaf_mech supports Team VICIOUS
usaf_mech supports Team VICIOUS
usaf_mech has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
fixed?
__________________
---***London Impact***---
====>Planet Eclipse<====
EGO LV1 VAMP HUNTER
usaf_mech is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2013, 08:00 AM #7
emast78
 
 
emast78's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: spring, tx
Annual Supporting Member
emast78 is an NCPA player
emast78 plays in the APPA beginner division
Yeah thanks!
emast78 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump