Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 11-24-2012, 08:01 PM #1
ProtoSkillz
 
 
Join Date: Dec 2010
Location: Brooklyn, NY
Right Detent being blasted away

First I want to be clear, I've searched the forums and wasn't able to find a thread. If there is one I apologize in advance.

Now to my problem... My problem is that the right detent of my NT11 is being blasted to oblivion. I replaced it with the spare in the parts kit, same thing. Bought two new eye pipes and again both right detents were blasted. I even heard one shoot out.

The first couple were broken while out at the field, and the last two were done at home dry firing after I changed out my board. Please help!
ProtoSkillz is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2012, 08:40 PM #2
Blusylver (Banned)
 
 
Join Date: Feb 2006
It is most likely the black rubber piece that holds the eyes in place
Blusylver is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2012, 08:46 PM #3
ProtoSkillz
 
 
Join Date: Dec 2010
Location: Brooklyn, NY
I thought it might be that and checked. I'll take another look. thanks.
ProtoSkillz is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2012, 08:52 PM #4
Blusylver (Banned)
 
 
Join Date: Feb 2006
Try taking it out putting it back in. Before you put the eye pipe back in make sure the rubber piece is seated properly
Blusylver is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2012, 10:49 PM #5
ProtoSkillz
 
 
Join Date: Dec 2010
Location: Brooklyn, NY
i was tying to avoud that but just finished and i think it was the problem thanks again.
ProtoSkillz is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2012, 10:51 AM #6
ProtoSkillz
 
 
Join Date: Dec 2010
Location: Brooklyn, NY
It didn't seem to work. I replaced the rubber piece but ran out of detents to test it on. I ordered more and will check it out once i get them.
ProtoSkillz is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2012, 11:28 AM #7
Blusylver (Banned)
 
 
Join Date: Feb 2006
Either the detent isnt on the eye pipe correctly or the rubber piece isnt seated correctly. Nothing else would cause that to happen
Blusylver is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2012, 02:45 PM #8
ProtoSkillz
 
 
Join Date: Dec 2010
Location: Brooklyn, NY
Both eyepipes were brand new out of the package before i destroyed them. I know you're right, i just don't have a way of knowing the rubber piece is in correctly until I blast a new detent. Looking into the chamber it seems flush.
ProtoSkillz is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2012, 05:55 PM #9
ProtoSkillz
 
 
Join Date: Dec 2010
Location: Brooklyn, NY
finally got it going. i thing inside the breach there was some some dirt or something which forced the detent up and prevented it from giving when the ball was fired. Thanks for your help.
ProtoSkillz is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump