Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 10-30-2012, 10:27 PM #1
rsels
 
 
rsels's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
rsels owns a Planet Eclipse Ego
rsels supports Team VICIOUS
Prophecy feeding problem

Im having trouble getting my Prophecy to feed, iv got the motor speed set at 3, sound sensitivity at 4, stack monitoring at 2 and activation mode at 2 as well. All I can do is use the rip drive to manually feed balls. Iv checked to make sure its all put together right and it all seems correct. Any ideas ?
rsels is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 10-31-2012, 07:47 AM #2
ice-man
 
 
Join Date: May 2009
If it won't feed at all when the marker fires and you have it on sound mode with the sensitivity cranked up the microphone is bad on the board , also make sure one of the motor wires are not broke off and that batterys are good , contact Paintball Solutions they'll look after you .
ice-man is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2012, 01:41 PM #3
ncstatered21
ECU Paintball
 
ncstatered21's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
ncstatered21 supports Team VICIOUS
ncstatered21 is an NCPA player
ncstatered21 supports DLX Technology
When does it not feed? Does it not feed when it has paint in it and you are shooting your marker? Or are you saying it doesn't feed when you put paint in it when it is not on a marker?
ncstatered21 is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2012, 03:28 PM #4
rsels
 
 
rsels's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
rsels owns a Planet Eclipse Ego
rsels supports Team VICIOUS
Thanks for your replies I will most likely be contacting paintball solutions. It doesn't feed paint on or off my marker, I shot some paint yesterday and was basically only able to 1 ball.
rsels is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump