Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 09-27-2012, 06:28 PM #1
Aimless85
 
 
Join Date: Aug 2012
G6R 2012 and empire RF . is possible??

i've got and g6r 2012 and an empire prophecy ltd with RF.
is it possible to connect it to the marker via RF.

how??


thx
Aimless85 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 09-27-2012, 06:34 PM #2
gamer565
Read the manual!!
 
gamer565's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: OK
Annual Supporting Member
gamer565 is playing at Living Legends VI
gamer565 is playing at Living Legends VII
gamer565 posts videos on PbNation
gamer565 is reppin' sidebar 4 life
gamer565 has achieved Level 6 in PbNation Pursuit
gamer565 is one of the top 100 posters on PbNation
gamer565 is Boss
Use the harness provide from the RF kit.
__________________
Jolly Green (╯□)╯︵ ┻━┻

gamer565 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2012, 12:58 PM #3
gastonl82
 
 
Join Date: Feb 2009
rf and g6r

Please, can you explain him how to do it? Aimless = Lumber.
gastonl82 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2012, 04:45 PM #4
gamer565
Read the manual!!
 
gamer565's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: OK
Annual Supporting Member
gamer565 is playing at Living Legends VI
gamer565 is playing at Living Legends VII
gamer565 posts videos on PbNation
gamer565 is reppin' sidebar 4 life
gamer565 has achieved Level 6 in PbNation Pursuit
gamer565 is one of the top 100 posters on PbNation
gamer565 is Boss
Quote:
Originally Posted by gastonl82 View Post
Please, can you explain him how to do it? Aimless = Lumber.
You take the provide harness and plug it in...

It's very straight forward, I bet the kit even comes with some kind of manual or guide. Read it...
__________________
Jolly Green (╯□)╯︵ ┻━┻

gamer565 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump