Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 09-24-2012, 11:53 AM #1
axhi
'Shake' Factory
 
axhi's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Wisconsin
Annual Supporting Member
axhi is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
axhi plays in the PSP
axhi is an NCPA player
axhi supports DLX Technology
Z2 with Luxe problem

Hey, I saw some people had issues with their specific setups. I am having an issue with my Z2 not feeding with my Luxe. It will jam and the blinking amber comes on every few balls that feed. I can shake it, and that usually helps.

It works fine on all my other teammates guns (axe's, geos, vics). Should the loader delay on my Luxe be set to something specific for it to work, or is this a sound sensitivity issue?

My Rotor seems to be working just fine with my Luxe, so I am at a loss. I saw one post where Simon said something about cleaning out the window and making sure its aligned or what have you--which I did and I couldn't really find anything else that appears to be an issue.

Any help would be appreciated.
axhi is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 09-25-2012, 08:20 AM #2
sdzell18
Code it and Load it
 
Join Date: Oct 2005
Location: CA, NJ
Annual Supporting Member
sdzell18 works for a Paintball manufacturer
sdzell18 plays in the APPA Pro division
sdzell18 is All In
Hi Axhi: Luxes are very quiet markers so you could try turning the sound sensitivity up. Follow the link to this thread for step by step instructions on how to do so: http://www.pbnation.com/showthread.php?t=3801842
__________________
Jamie Ezell - Electronics Engineer @ Empire Paintball
Empire Paintball
JT Paintball
My Feedback +43, -0
sdzell18 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 03:45 PM #3
axhi
'Shake' Factory
 
axhi's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Wisconsin
Annual Supporting Member
axhi is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
axhi plays in the PSP
axhi is an NCPA player
axhi supports DLX Technology
Quote:
Originally Posted by sdzell18 View Post
Hi Axhi: Luxes are very quiet markers so you could try turning the sound sensitivity up. Follow the link to this thread for step by step instructions on how to do so: http://www.pbnation.com/showthread.php?t=3801842
I turned it up to maximum sensitivity and am still, seemingly, running into the same issue. You wouldn't happen to know if I should be changing any of my Luxe settings? Loader delay or that garbage?

Thanks again!
axhi is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 05:01 PM #4
Get bunkered (Banned)
PB is a way of life
 
Join Date: Jun 2012
Location: Menifee
Get bunkered is playing at Living Legends V
Get bunkered supports Team VICIOUS
Get bunkered has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
Get bunkered is attending Decay of Nations VI
Quote:
Originally Posted by axhi View Post
I turned it up to maximum sensitivity and am still, seemingly, running into the same issue. You wouldn't happen to know if I should be changing any of my Luxe settings? Loader delay or that garbage?

Thanks again!
Nope, just the sensitivity. The luxe had such a smooth shot that the shot dosent register thus the jam, follow the instructions on that thread and you'll be good to go
Get bunkered is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump