Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 08-18-2011, 02:31 PM #1
CBSkullmanC7
Chemicaly Infused Soldier
 
Join Date: Apr 2010
Location: South Elgin, IL
Did i mess up?

I bought a stabilizer (high pressure) for my 98 custom a week ago. no problems with it at all (still not installed but no visible problems) but i left it in my hot car for 2 days and now the pressure guage reads at 400 PSI which is obviously incorrect. There is also a slight rattling noise when you move it. My question is did I mess it up by leavin it in the heat or should i install it and see if it functions properly first?
__________________
TT-98 Reaper Gun
Response Trigger, Rufus Dawg Double Trigger, 14" SmartParts Progressive, Halo hopper
Shocktech SuperFly front bolt, JCS Blue anodized Powertube, PPS Stabilizer Regulator, GTA Drop Forward, Polished Internals
CBSkullmanC7 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 08-30-2011, 07:02 PM #2
weekendballer
 
 
weekendballer's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Detroit
weekendballer has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
I am sure just the gauge is messed up. all the parts inside of the reg should be able to take those kinds of temperatures. The heat probably made the thin spring in the gauge start to uncoil which is the rattling noise and the reason it reads wrong.
weekendballer is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2011, 11:32 AM #3
CBSkullmanC7
Chemicaly Infused Soldier
 
Join Date: Apr 2010
Location: South Elgin, IL
Well in that case it would have happened eventually, ha! Good to know, thanks very much.
__________________
TT-98 Reaper Gun
Response Trigger, Rufus Dawg Double Trigger, 14" SmartParts Progressive, Halo hopper
Shocktech SuperFly front bolt, JCS Blue anodized Powertube, PPS Stabilizer Regulator, GTA Drop Forward, Polished Internals
CBSkullmanC7 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump