Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 03-03-2010, 11:54 PM #1
jpshoar
 
 
Join Date: Jul 2008
Problem with gun (Video)

Heres the link to the video i recorded of a problem that was happening with my gun. Watch both parts please!

http://www.youtube.com/watch?v=jnLYL...eature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=xxVpB...eature=channel
jpshoar is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 03-04-2010, 03:13 PM #2
NickVanDck
www.splattag.com
 
NickVanDck's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Minnesota, United States
NickVanDck owns a Planet Eclipse Geo
NickVanDck owns a Planet Eclipse Ego
NickVanDck plays in the APPA D4 division
NickVanDck has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
okay. From what i can tell from the video....

Have you tried turning up your FPS? It could be set really low..
__________________
Splat Tag
We Do it in the Woods!
www.splattag.com

NickVanDck is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 04:52 PM #3
MK_Deuce
 
 
Join Date: Mar 2008
what is it doing or not doing? these vids show nothing!
MK_Deuce is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 09:06 PM #4
jpshoar
 
 
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by MK_Deuce View Post
what is it doing or not doing? these vids show nothing!
The solenoid doesnt let enough air out, so the bolt does not move.
jpshoar is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 09:07 PM #5
jpshoar
 
 
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by NickVanDck View Post
okay. From what i can tell from the video....

Have you tried turning up your FPS? It could be set really low..
I've already tried that.
jpshoar is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2010, 04:30 AM #6
the_rotty
 
 
the_rotty's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
did you mess around with dwell. try to set it of default dwell just in case. at least for me it looks very similar to a dwell problem
the_rotty is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2010, 09:19 PM #7
jpshoar
 
 
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by the_rotty View Post
did you mess around with dwell. try to set it of default dwell just in case. at least for me it looks very similar to a dwell problem
How do i adjust it? I know how to get to it, but do i hold the trigger longer? Or Press the trigger more? (its for blackheart).
jpshoar is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2010, 03:17 AM #8
the_rotty
 
 
the_rotty's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
i dont have blackheart so try loocking at the manual . but if this is not battery issue it looks alot like dwell issue.
the_rotty is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2010, 11:56 PM #9
Gerar348 (Banned)
 
 
Join Date: May 2010
Location: Cape Coral, Florida
Gerar348 owns a Planet Eclipse Ego
make sure you have a new battery.
Gerar348 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump