Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 04-30-2010, 09:26 PM #1
SRFox
 
 
Join Date: Mar 2010
Vlocity Virtue RF Transmitter TM15 Install

Does anyone know how to install this on the TM15? Some help would be greatly appreciated!
__________________
FoxHound
http://www.paintballprofiles.com/ind...ofile/foxhound

Paintball Profiles
www.paintballprofiles.com

Shadow Recon Tactical
www.shadowrecontactical.com
SRFox is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 04-30-2010, 09:27 PM #2
rdkcby
 
 
rdkcby's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
rdkcby donated to help Peyton Trent
rdkcby owns a Planet Eclipse Etek
what loader are you using????
rdkcby is online now   Reply With Quote
Old 04-30-2010, 09:29 PM #3
SRFox
 
 
Join Date: Mar 2010
Magna
__________________
FoxHound
http://www.paintballprofiles.com/ind...ofile/foxhound

Paintball Profiles
www.paintballprofiles.com

Shadow Recon Tactical
www.shadowrecontactical.com
SRFox is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2010, 09:33 PM #4
rdkcby
 
 
rdkcby's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
rdkcby donated to help Peyton Trent
rdkcby owns a Planet Eclipse Etek
do you have a virtue board in the loader??? If not it won't work you'll have to get an empire RF chip
rdkcby is online now   Reply With Quote
Old 04-30-2010, 09:34 PM #5
SRFox
 
 
Join Date: Mar 2010
I dont think I have a virtue board... I bought the loader used and I am pretty sure that I dont have a virtue board on it... I guess its going back to the store...
__________________
FoxHound
http://www.paintballprofiles.com/ind...ofile/foxhound

Paintball Profiles
www.paintballprofiles.com

Shadow Recon Tactical
www.shadowrecontactical.com
SRFox is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2010, 09:38 PM #6
rdkcby
 
 
rdkcby's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
rdkcby donated to help Peyton Trent
rdkcby owns a Planet Eclipse Etek
As for the empire RF chip install go to the BT warrior forum there is a video that shows how to install it in the TM7 section. The TM 15 is close enough to the TM7 You should be able to figure it out. If not PM me I'll try and answer your questions to the best of my ability. I am on the BT warrior forum under the same name.

Last edited by rdkcby : 04-30-2010 at 09:41 PM.
rdkcby is online now   Reply With Quote
Old 05-10-2010, 05:04 AM #7
RuneFire
 
 
RuneFire's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
RuneFire owns a Planet Eclipse Ego
what transmitter is required for the BT TM ripclip?
RuneFire is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump