Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 02-20-2010, 06:57 PM #1
adammm
 
 
adammm's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: mary land
 has been a member for 10 years
RL virtue on SFT need fixed tonight!!!

alright so i have



nxt framed sft, with a russian legion virtue board and nxt bolt and all that stuff....the eyes and noid are stock, i think the problem is the eye delay or sensitivity or something....can someone tell me the right settings that will make this work
__________________
old feedback
adammm is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 02-20-2010, 07:27 PM #2
adammm
 
 
adammm's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: mary land
 has been a member for 10 years
i guess if i had a life i wouldnt be on pbn on a saturday night....anyone out there please help im trying to play tommorow
__________________
old feedback
adammm is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2010, 08:10 PM #3
WKS01
Green to White Technology
 
WKS01's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: NJ
WKS01 is a Supporting Member
WKS01 donated to help Peyton Trent
Might want to add what it is or is not doing correctly.
WKS01 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2010, 08:12 PM #4
adammm
 
 
adammm's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: mary land
 has been a member for 10 years
it will turn on but not fire when its gasd up
__________________
old feedback
adammm is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2010, 08:15 PM #5
WKS01
Green to White Technology
 
WKS01's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: NJ
WKS01 is a Supporting Member
WKS01 donated to help Peyton Trent
Have you tried changing the battery, lubing the bolt, resetting the board to stock settings? When you say it doesn't shoot do you mean it tries to cycle but not completely or it does absolutely nothing as if there was no air or power?
WKS01 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2010, 08:30 PM #6
adammm
 
 
adammm's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: mary land
 has been a member for 10 years
ive tried resetting to stock settings, ive tried messing with eye sensitivity,delay, dwell, ABS,battery, pretty much everything...when its gassed up and turned on it wont make the clicking sound or even try to fire, with the eyes on or off...the only thing i havent done was taken it apart and check for pinched wires due to the fact that i dont have allen keys with me...the wierd thing is it that it worked fine the other day
__________________
old feedback
adammm is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2010, 11:21 AM #7
Uziel Gal
It's not a Geo2, honest..
 
Uziel Gal's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: London, UK
Uziel Gal donated to help Peyton Trent
Uziel Gal owns a Planet Eclipse Geo
Uziel Gal owns a Planet Eclipse Ego
Uziel Gal supports our troops
So it won't fire even if the eyes are off? That pretty much precludes it being a problem with any of the eye related settings.

You say that you have adjusted them - presumably you increased the dwell and ABS?

Is the firing mode set to training mode?

Always worth trying another fresh battery.

Is the trigger depressing and releasing the micrswitch each time the trigger is pulled and released?

Are all the o-rings on your bolt kit in good condition?

Presumably you have air in your tank and are getting air in to the marker?
Uziel Gal is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump