Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 07-24-2009, 06:40 PM #1
doubleyou
 
 
Join Date: Jul 2009
Rebuilding BL Millenium

Hey guys, I'm new to the forum and I don't know a whole lot about paintball, but I'm getting there. I have a question about a Bob Long Millennium. My friend gave it to me because it was broken. I replaced all of the o rings and stripped, cleaned and lubed everything. Now nothing leaks, but the gun doesn't cycle- I have to cock it every time I shoot it. Maybe I used o-rings on the bolt that were too big... Any other Ideas? Thanks guys!
doubleyou is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2009, 07:11 PM #2
L337PwNaGe (Banned)
AGGtastic
 
Join Date: May 2009
Location: *330*
i thingk the bl mellenium operates like a spyder.
check out the spyder section. sounds like the hammer bumper was put in wrong.
L337PwNaGe is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2009, 08:16 PM #3
ianhd22
Arme
 
ianhd22's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: =570= PA
ianhd22 owns a Planet Eclipse Ego
ianhd22 is for the Gunfight
culd be a problem with the reg as in not enuf air getting to the bolt idk tho just my .02

crono it
__________________
WNarme

HK hater
ianhd22 is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2009, 07:48 AM #4
Choiboy
Mr. ****** \/
 
Choiboy's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: ---516---/Long Island,NY
Not enough spring pressure on the striker, not enough air going through, probably not the bolt if its moving back and forth alright. Did you put your ram buffer (the little plastic donut in the bottom tube) in front of the striker? it's supposed to be behind the striker.
__________________
Bob Long Ripper 3
Eclipse Ego7
WGP Trilogy Pump
Choiboy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump