Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 06-17-2009, 09:37 PM #1
rxattitude
 
 
rxattitude's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: West Jordan, Utah
Virtue Redefined board question

is it possible to turn the redefined board into the oled board and if so what needs to be down with the board to make it so. Or will it just be cheaper to get the oled board.
rxattitude is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 06-17-2009, 10:08 PM #2
SHADOWofFAIR
 
 
SHADOWofFAIR's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: in the 931
SHADOWofFAIR supports Team VICIOUS
SHADOWofFAIR has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
SHADOWofFAIR has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
SHADOWofFAIR has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
As far as I know you can't turn the redefined into the oled because there Are alot more settings and codes that the redefined board doesn't have. But you don't really need to get the oled board unless you are a serious tourny player. I was going to get the oled board as well but if you think about it you won't use as many of the modes as you think you will unless you train alot. So save your money and stick with the redefined unless you just have have the $$$ to blow.


Edit: I do believe that if you send in your redefined board to virtue I think they give you a 30$ discount on the oled board but idk if they are still doing that.
__________________
Psalm 107:1
My God how great thou art Give thanks to the lord for he is good; his faithful love endures forever.

SP original/Ion XE lover right here

Last edited by SHADOWofFAIR : 06-17-2009 at 10:11 PM.
SHADOWofFAIR is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 10:24 PM #3
rxattitude
 
 
rxattitude's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: West Jordan, Utah
well i just got my board back from virtue the board i sent in was the one bought 4 years ago and they sent me back the redefined one that's why the question and thank you for the answer
rxattitude is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 10:29 PM #4
SHADOWofFAIR
 
 
SHADOWofFAIR's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: in the 931
SHADOWofFAIR supports Team VICIOUS
SHADOWofFAIR has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
SHADOWofFAIR has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
SHADOWofFAIR has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
Np virtues great about there lifetime waranties and upgrades il prob get a oled board but no time soon for looks, simplicity, and to add some value to my ion.
__________________
Psalm 107:1
My God how great thou art Give thanks to the lord for he is good; his faithful love endures forever.

SP original/Ion XE lover right here
SHADOWofFAIR is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 11:18 PM #5
Muff Muff
Muff Muff OUT
 
Muff Muff's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: CC/Arlington, Texas
Technically you could. It has a plug for an OLED board, but getting a hold of one is another story.
__________________
WHATABURGER
"Idiots neither forgive, nor forget. Intelligent people forgive and forget, but a true Wise Man forgives, but NEVER forgets."
Muff Muff is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 08:37 AM #6
SHADOWofFAIR
 
 
SHADOWofFAIR's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: in the 931
SHADOWofFAIR supports Team VICIOUS
SHADOWofFAIR has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
SHADOWofFAIR has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
SHADOWofFAIR has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
Oh really I thought that was just for the membrane pad. Idk it's been a while since I looked at my board I guess I forgot how many ports there are.


Edit: I just asked a tech guy he said no.
__________________
Psalm 107:1
My God how great thou art Give thanks to the lord for he is good; his faithful love endures forever.

SP original/Ion XE lover right here

Last edited by SHADOWofFAIR : 06-18-2009 at 01:05 PM.
SHADOWofFAIR is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump