Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 06-14-2009, 08:15 PM #1
hovel138
 
 
hovel138's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: wv
Stage 4 board help

I have a lucky stage 4 board that im having trouble with. It worked great for a while then the battery harness started falling apart, so I soldered a new one on. Now I cant get the board to turn on. Can anyone point me in the right direction here??
hovel138 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 06-15-2009, 06:24 PM #2
Guess 005
Stage 5.1 Master
 
Guess 005's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: *847*Chicago Suburb*847*
Lets see. Board worked, you soldered, board doesnt work. I think this is called user error.
__________________
Looking For RevolutionTT Invites...PM ME
Guess 005 is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2009, 01:25 AM #3
hovel138
 
 
hovel138's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: wv
negative sir.....bad ground connection, is now fixed.
hovel138 is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2009, 08:35 AM #4
Guess 005
Stage 5.1 Master
 
Guess 005's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: *847*Chicago Suburb*847*
Ill bet you caused it. just a hunch though. When something works, then it gets tinkered with, then doesnt work, its usually the persons fault.
__________________
Looking For RevolutionTT Invites...PM ME
Guess 005 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 12:51 AM #5
hovel138
 
 
hovel138's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: wv
in theory...yes. but in this case, that is not true. the previous owner clearly had problems with the battery harness, its now fixed.

this thread is dead...please close.
hovel138 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump