Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 05-06-2009, 09:49 PM #1
agd123
I hate DechYe
 
agd123's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Illinois
agd123 is playing at Living Legends III
agd123 owns a Planet Eclipse Etek
agd123 supports Team VICIOUS
agd123 supports Sherwood Forest
anyone know why my SD drive wont work?

ive never used it before any i put the memory card to my camera in it..but nothing happens..and when i go to my connections it doesnt show it in there?
agd123 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 05-06-2009, 09:53 PM #2
{InsertUsernameHere}
Butt Stuff
 
{InsertUsernameHere}'s Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: 613
{InsertUsernameHere} has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
{InsertUsernameHere} has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
{InsertUsernameHere} has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
What the **** are you trying to say? Are you putting the SD card in the camera and it doesnt read it?
{InsertUsernameHere} is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 10:01 PM #3
agd123
I hate DechYe
 
agd123's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Illinois
agd123 is playing at Living Legends III
agd123 owns a Planet Eclipse Etek
agd123 supports Team VICIOUS
agd123 supports Sherwood Forest
im putting it into the computer...and its not readin it
agd123 is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 11:23 PM #4
Murph1329
 
 
Murph1329's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Hoover, AL
Quote:
Originally Posted by agd123 View Post
im putting it into the computer...and its not readin it
A)windows key+break->hardware tab->device manager->

make sure nothing has an exclamation point or question mark on this

B)try it in someone elses computer
C)try a different SD card
D)if you have a desktop make sure the cable is plugged into the motherboard
E)if all of the above fails you have a hardware issue and your **** out of luck
__________________
'98 STO
10/14'' Dye Stainless | AKALMP tornado valve
Evolution bolt | Evolution Roller Sear
ANS Jackhammer | Rex Kit
STO RAM | Air America Black Ice | Shocktech LPC
pic
Forum defeat is admitted when one resorts to grammatical insults -me
We all live with a mark of sin, no man's is greater than another's in his own mind. -me
Murph1329 is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 11:38 PM #5
agd123
I hate DechYe
 
agd123's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Illinois
agd123 is playing at Living Legends III
agd123 owns a Planet Eclipse Etek
agd123 supports Team VICIOUS
agd123 supports Sherwood Forest
Quote:
Originally Posted by Murph1329 View Post
A)windows key+break->hardware tab->device manager->

make sure nothing has an exclamation point or question mark on this

B)try it in someone elses computer
C)try a different SD card
D)if you have a desktop make sure the cable is plugged into the motherboard
E)if all of the above fails you have a hardware issue and your **** out of luck
you get internet cool points becuase you solved my problem..thanks dude!
agd123 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump