Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 04-25-2009, 07:56 AM #1
mike_2009
 
 
Join Date: Nov 2006
New Nme L.E. Help

Hello. Yesterday i recieved a brand new nme l.e. from ebay. I opened it and lubed the 3 o rings on the bolt with my hater sauce. Thats all i did and i air it up and it seems like there isnt any air going to the bolt and it wont shoot.I would greatly appreciate some help. Thanks
mike_2009 is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2009, 11:14 AM #2
tjs0349
Tim
 
tjs0349's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Evnaston, IL
Annual Supporting Member
tjs0349 is playing at Living Legends VII
tjs0349 supports Empire
Is the gauge on the side at zero, or does it move when you air up?

If your not getting any air, start with the ASA and make sure it is on. Next check the regulator. Disassemble it, make sure it is lubed, replace o-rings as needed.

Start with that and let us know if it makes a difference.
__________________
+32 Positive feedback on the nation and counting!!!
PbNation (New) PbNation (Old) eBay
tjs0349 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2009, 12:26 AM #3
Tim Foolery
Mr. Goodnews
 
Tim Foolery's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: So. ILL
You ****ed up your bolt. Grease based lubricants such as 55, 33, Hater, and anything else are going to swell delrin. Aside from your ****ed up bolt you may try adjusting your regs. LPR should be at 80, and the HPR with about 2 threads showing on the set screw to start. Then the HPR should be set to whatever gets you 280fps.

If I seem like an ******* sorry. I'm feeling *****y.
__________________
Tim Foolery is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump