Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 01-19-2009, 05:45 PM #1
chinqlinq
 
 
chinqlinq's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: ORANGE COUNTY CALIFORNIA
 has been a member for 10 years
chinqlinq plays in the USPL
chinqlinq plays in the PSP
DPB is really REALLY broke.



thats the main menu if you cant tell.

This only happens when i run OpenGL. I can use direct3d but cant see paint so the game is worthless.

how does one fix it!!??
__________________
Feedback
chinqlinq is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 01-19-2009, 07:11 PM #2
-=TigerPB=-
 
 
-=TigerPB=-'s Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Laramie, WY
 has been a member for 10 years
what are your system specs? Perhaps you could try updating your video card driver or see if your particular video card has problems with OpenGL. Have you continued past that point and tried to play using OpenGL?
__________________
Go Pokes!
-=TigerPB=- is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2009, 09:04 PM #3
chinqlinq
 
 
chinqlinq's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: ORANGE COUNTY CALIFORNIA
 has been a member for 10 years
chinqlinq plays in the USPL
chinqlinq plays in the PSP
Quote:
Originally Posted by -=TigerPB=- View Post
what are your system specs? Perhaps you could try updating your video card driver or see if your particular video card has problems with OpenGL. Have you continued past that point and tried to play using OpenGL?
got a nvidia 7950gt. it has always worked before dpb went down for a few months. then after they got it fixed and up again, its been like that for me...
__________________
Feedback
chinqlinq is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2009, 12:48 AM #4
RoCkIn3993
DESTROY
 
RoCkIn3993's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: 815
 has been a member for 10 years
RoCkIn3993 plays in the PSP
RoCkIn3993 plays in the APPA D2 division
Can anyone instruct me on how to fix lag before the break?
My ping is fine afterwards, it just freezes up before the game starts.

I've tried optimizing my graphics property because my computer notified me to do so. I'm just gettin back into the game,
__________________





Rodarte
#5
RoCkIn3993 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 10:31 AM #5
tekster
 
 
tekster's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Patchogue, New York
new drivers?
__________________
05 Ego
TCB

tekster is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump