Defiant Prob's - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 10-25-2001, 03:19 PM #1
jamielalib
 
 
Join Date: Jul 2001
Location: Massachusetts
 has been a member for 10 years
Defiant Prob's

It was shooting fine on tuesday, now its not. The LED just stays on, and when i pull the trigger i can hear the micro-switch click, so that cant be the problem. I replaced the battery and that didnt fix it. I made sure all the connections where nice and tight. The blue wires are on the left side like there supposed to be. I just cant understand it, it was fine on tuesday and i didnt touch it since then. Defiance or ne one else have ne ideas whats wrong?
__________________
ego8
jamielalib is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 10-25-2001, 07:29 PM #2
p8ntbrawler
Master Baiter
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maine
 has been a member for 10 years
are your trigger stops loctited in place? if not it may have slipped to close to the switch, and isnt completing the circuit properly. Although if it was doing that I would think the light would stay off. But you are positive it clicks? did u open your gun up and try the test button on the selinoid? if it wont cycle while pushing that button you've got probs. Try that then post back here.
__________________
My bushmaster shoots fast, and I like it!
p8ntbrawler is offline  
Old 10-25-2001, 08:51 PM #3
jamielalib
 
 
Join Date: Jul 2001
Location: Massachusetts
 has been a member for 10 years
The test button works on the solonoid. But the LED still stays on.
__________________
ego8
jamielalib is offline  
Old 10-25-2001, 10:02 PM #4
Bunkercide
Spokesman
 
Join Date: Sep 2001
Location: Southern IL
 has been a member for 10 years
Did you try adjusting the trigger stops like P8nt suggested? Screw the bottom one out some and see if that fixes it and then update us
__________________
Don't buy anything because of hype. It'll just make you a poor moron.

Ripper frames
Vapor Products

Quote:
Originally posted by diabolique

Maybe I should say something like how funny it was that someone tried to park a plane into a certain building in the states.. but then that wouldn't be very nice. Personal insults is one thing, but lets leave whole countries out of this..

MacDev may not be perfect, but they do make good products..
Bunkercide is offline  
Old 10-25-2001, 11:14 PM #5
jamielalib
 
 
Join Date: Jul 2001
Location: Massachusetts
 has been a member for 10 years
Its not that for 2 reasons..
1. it was clicking fine on tuesday
2. i can hear the micro-switch click when i push it, and besides the LED would be off, not on.
__________________
ego8
jamielalib is offline  
Old 10-25-2001, 11:26 PM #6
kingfish
"king of the seas"
 
Join Date: Jul 2001
Location: a fishtank
 has been a member for 10 years
if it is a stock board turn on dip swith numero 4
__________________
primary: slate vsc phantom
backup: decked out black 5th gen b2k, conquest, cocker threading, j&j ceramic, a.c.e/s.o. board
"It hurts even more when you see that you were just shot by a pump"
- FXMAN
kingfish is offline  
Old 10-25-2001, 11:34 PM #7
jamielalib
 
 
Join Date: Jul 2001
Location: Massachusetts
 has been a member for 10 years
didnt work, isnt 4-8 just ROF settings?
__________________
ego8
jamielalib is offline  
Old 10-26-2001, 04:50 AM #8
Bunkercide
Spokesman
 
Join Date: Sep 2001
Location: Southern IL
 has been a member for 10 years
OK, you're probably right.. the trigger stop's are probably not the problem.... but try it anyway. Rule out all the simple stuff first and then skip to the harder problems to fix. Besides.. it's not going to hurt anything.
__________________
Don't buy anything because of hype. It'll just make you a poor moron.

Ripper frames
Vapor Products

Quote:
Originally posted by diabolique

Maybe I should say something like how funny it was that someone tried to park a plane into a certain building in the states.. but then that wouldn't be very nice. Personal insults is one thing, but lets leave whole countries out of this..

MacDev may not be perfect, but they do make good products..
Bunkercide is offline  
Old 10-26-2001, 09:15 AM #9
p8ntbrawler
Master Baiter
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maine
 has been a member for 10 years
When you used the test button the gun cycles 100% normally? When aired up is your bolt in the cocked position? A shell chop could cause it to stay forward and not cycle. Or perhaps your gun is starving for air?
__________________
My bushmaster shoots fast, and I like it!
p8ntbrawler is offline  
Old 10-26-2001, 09:41 AM #10
Team SG's
 
 
Team SG's's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: PA
 has been a member for 10 years
Thumbs up Try this....

Try ajusting the LPR.

Back it out untill the bolt comes forward and then turn it back in until the gun starts to shoot.


Tey this first and I will get back to ya....
__________________
Mike
Captain Team SG's
Team SG's is offline  
Old 10-26-2001, 01:11 PM #11
Shaggey
Canuck
 
Join Date: Jul 2001
Location: Regina,Sk,Canada
 has been a member for 10 years
u have to have it aired up to use the test button right...

and the micro switch doesnt click the solenoid does...
__________________
2000 GSX-R 600
1990 Golf w/ 1.8 turbo
Shaggey is offline  
Old 10-26-2001, 04:46 PM #12
jamielalib
 
 
Join Date: Jul 2001
Location: Massachusetts
 has been a member for 10 years
yes the bolt it back, no theres no shell in it. And yes the test button cycles 100% normally, even shoots a ball, and yes there is air in it when i pressed the test button. And by clicking i didnt mean the loud clicking, i meant the soft clicking you hear when the gun is turned off and u pulll the trigger, meaning its not the trigger adjustment screws. And its not the pressure. It has to be something inbetweent he micro-switch and the board or solenoid.

And no its still not working.
__________________
ego8
jamielalib is offline  
Old 10-26-2001, 08:01 PM #13
Bunkercide
Spokesman
 
Join Date: Sep 2001
Location: Southern IL
 has been a member for 10 years
When the trigger stop hits the grip frame it makes a click. Wish you try loosening the bottom stop first. If the switch was being made.. your LED would blink. Loosening the set screw would take all of 5 seconds and would be a good first step in fixing the gun.

Anyway.. check the wiring harness.. make sure all the wires are connected and are in good condition. Might have been pinched.. or kinked and the wires may be severed. Never know.
__________________
Don't buy anything because of hype. It'll just make you a poor moron.

Ripper frames
Vapor Products

Quote:
Originally posted by diabolique

Maybe I should say something like how funny it was that someone tried to park a plane into a certain building in the states.. but then that wouldn't be very nice. Personal insults is one thing, but lets leave whole countries out of this..

MacDev may not be perfect, but they do make good products..
Bunkercide is offline  
Old 10-27-2001, 12:28 AM #14
AutocockerGuy
Damn Im good
 
AutocockerGuy's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Kailua Hawaii
AutocockerGuy is a founding member
 has been a member for 10 years
sounds like your micro switch is blown or your on/off is.. My on/off broke and the led wouldnt blink..and the gun wouldnt fire.. look at both of them..

later
Matt
__________________
DROID FOR SELL
I KILLED FOR
AutocockerGuy is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump