Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 10-01-2008, 06:33 PM #1
footballmc11
 
 
footballmc11's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Ion problem. Need help

I just went and fired my ion with air and paint. i have a virtue board and virtue eyes. Ne wayz when i shot it would go really fast and then all of a sudden stop. y? is it a gun or hopper malfunction? or neither?
footballmc11 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2008, 06:33 PM #2
Bassangler
 
 
Bassangler's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Brandon, MS
what would go really fast?
__________________
"Originally posted by *~LigHt U UP~56*: i had a boner in public once..there were no survivors."

Angel Fragoza Fan Club #65

**Alex Fraige Fanclub!** #128
Bassangler is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2008, 06:37 PM #3
footballmc11
 
 
footballmc11's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
sry. didn't word that good. the gun would shoot fast. then suddently stop.
footballmc11 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2008, 07:04 PM #4
Idiosyncrisia
Shhh... Just embrace it.
 
Idiosyncrisia's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
hopper jam most likely.
Idiosyncrisia is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2008, 07:08 PM #5
footballmc11
 
 
footballmc11's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
it did it several times. and i just replaced batteries in hopper.
footballmc11 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2008, 11:12 PM #6
maloneoni
The Ronin
 
maloneoni's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: livermore, ca
i had a similar problem with my ion and halo b. right after i would shoot a stream of paint, the gun would stop shooting. what was happening is the hopper was partially feeding and the ball would be half way in the breech, but not enough for the eyes to detect it. i think the problem was the hopper. it could be fixed by turning the rip drive harder than normal.
__________________
"Originally posted by 63VDub: Or, you could go to that thread and find your own info. That would make two self informed people, and that's dangerous, risky, and a threat to the establishment!"
maloneoni is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2008, 11:42 PM #7
amokscience
 
 
Join Date: Apr 2008
Location: Dallas
When you have a problem you should try to think what changed since it last worked fine and work backwards until you isolate the issue.

I had a similar problem and it was my bolt not retracting far enough.
amokscience is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2008, 12:08 AM #8
Supertrooper202
Paypal verified *****
 
Supertrooper202's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: (419)ohio
Supertrooper202 owns a Planet Eclipse Ego
could it also be maybe your on ramp mode and didnt meet the 5 bps trigger pull? and then after a second or two got the rythem back up to shoot a rope again? or could be on semi auto and you failed at walking the trigger for a second?

to slow of a hopper?

batteries?
__________________
Go Buckeyes!!
Supertrooper202 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2008, 07:22 AM #9
footballmc11
 
 
footballmc11's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
just changed the batteries. hopper has a angry board and rip drive.
footballmc11 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2008, 03:40 PM #10
VIRTU3 89
kyle
 
VIRTU3 89's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Concord, cali
It could be that you have a wire stript or that you need to lub or bolt or somthing like that
__________________
I RUN FAST AND SHOOT EVEN FASTER
VIRTU3 89 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump