Modes dont work - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 07-25-2003, 01:57 AM #1
ArcticFire
 
 
ArcticFire's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
 has been a member for 10 years
Modes dont work

Ok well i bought a used B2k a while ago on ebay... This thing wasnt taken very well care of and i am sort of bringing it back to life.

Well some of the modes on the board dont work. Like the bursts... the 3 shot burst works but the 6 doesnt. I was just curious if it was the chip that is doing this or the board.

Thanks
ArcticFire
ArcticFire is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 07-25-2003, 03:06 AM #2
proraptor
Banned
 
proraptor's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Garden Grove, CA
 has been a member for 10 years
It might be have a semi only chaos chip or something in it
proraptor is offline  
Old 07-25-2003, 03:06 AM #3
ArcticFire
 
 
ArcticFire's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
 has been a member for 10 years
It has the ICD sticker on the chip still.
ArcticFire is offline  
Old 07-25-2003, 03:08 AM #4
proraptor
Banned
 
proraptor's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Garden Grove, CA
 has been a member for 10 years
thats weird.....Stumped me
proraptor is offline  
Old 07-25-2003, 03:06 PM #5
jawpaul
Not so Deep Thoughts
 
jawpaul's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: North East, TN
 has been a member for 10 years
Mine was like that also. However I figured out I was looking at the wrong dip switch settings. The ones of ICD's website is for the newer boards B2k with more modes.

This should be the right manual for your marker.
http://obdo.flipty.com/downloads/BM2K_2K2_Manual.doc

Yours is probably the old board but look anyways to make sure.
__________________
View Metorex my Bushmaster.
Silver Bushmaster B2k Gen 4
Dye Boomstick 10"
Black Dye Sticky 3 Grips
Black Evolution 2 Z-board inside
Crossfire 45/45 HP
AM Sentinel TS Sunburst
jawpaul is offline  
Old 07-25-2003, 04:12 PM #6
ArcticFire
 
 
ArcticFire's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
 has been a member for 10 years
Yeah mine is the old board its second gen bushy. I was looking at the correct manual though.

I just wanna know if its the board of the chip cause im gonna buy a new chaos chip and would like to have all the settings available even if im mainly going to be using semi auto.
ArcticFire is offline  
Old 07-25-2003, 04:28 PM #7
Harbinger[TG] (Banned)
BOS
 
Harbinger[TG]'s Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: HERE
 has been a member for 10 years
chaos chip
Harbinger[TG] is offline  
Old 07-25-2003, 04:30 PM #8
krafty
You can call me "Sir"
 
krafty's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Holland, MI
krafty is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
dirty dipswitches? Try some contact cleaner and see if it helps. You may not be getting good connections.
__________________
Emag / Minimag / Bushmaster / King Cobra / Phantom VSC / Phantom Unibody / 98c Flatline / PGP / Auto Hog / Z-1 / Z-1 / Rental Z / VM-68 / Sterling STP / Trilogy Pro

www.woodlandpaintball.com
krafty is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump