Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 08-01-2008, 12:52 PM #1
sweetcriminal
 
 
sweetcriminal's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
T.E.S. leaking

Ok so I took the front block off my gun and the cup seal with the spring attached came out. I put it back in and no the gun leaks like crazy. I put the cup seal in again without the spring and it stops the leak, but of course without the spring i can't shoot the gun. So I thought it was the cup seal but now i feel its the spring. Any ideas?
sweetcriminal is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 08-01-2008, 03:48 PM #2
download00502
Really a 1776er
 
download00502's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Tulsa
Try putting it in again but make sure the valve pin (part attatched to the cupseal) is in the hole of the valve.
__________________
I like stuff and wear shirts sometimes.
download00502 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2008, 04:24 PM #3
sweetcriminal
 
 
sweetcriminal's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
yep i tried that and i still got a leak going
sweetcriminal is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2008, 08:52 AM #4
huangja
 
 
Join Date: Aug 2008
try lubing the valve pin, see if that helps. did you take the valve out?

does it leak through the front block or the valve of the gun? Most of the time when my TES leaks, it's just because I need to lubed it up, or replace orings.

hope this helps
huangja is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump