Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 05-29-2008, 09:24 PM #1
d2paintballr
Nor*Cal
 
d2paintballr's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Bay Area
d2paintballr plays in the PSP
d2paintballr plays in the APPA D2 division
help me out

I own a legend and its a great gun, the customer service has been fantastic. but i sent it into infinity and they fixed one problem, but now i have another

when i air it up, and try to shoot, the bolt doesnt cycle fully and it doesnt even shoot hard enough to hit the ball outta the breech. i tried adjusting regs and nothing happened. any thoughts? i hope its a simple noob fix

EDIT: let me know if you need more details or what else i should tell you

Last edited by d2paintballr : 05-29-2008 at 09:26 PM.
d2paintballr is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 05-29-2008, 10:12 PM #2
t3h_s0ld13.-
 
 
t3h_s0ld13.-'s Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: 765
t3h_s0ld13.- plays in the PSP
t3h_s0ld13.- is an NCPA National Champion
t3h_s0ld13.- plays in the APPA D5 division
check two things:

1. if you removed the bolt pin from the bolt, make sure you didnt put it back in upside-down

2. make sure the bolt pin is placed in the rammer correctly

check those and get back to us
t3h_s0ld13.- is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2008, 10:20 PM #3
asdffdsaasdf
Smasher of Keyboards
 
asdffdsaasdf's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: St. Louis - IL Side
im going to guess its number 1

lets hope its not something more serious
__________________

Infinity Legend Parts Swap
asdffdsaasdf is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2008, 03:03 PM #4
Paintballerdog01
Guns for a pro.
 
Paintballerdog01's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: *859*
Paintballerdog01 owns a Planet Eclipse Etha
Paintballerdog01 supports Team VICIOUS
Paintballerdog01 posts videos on PbNation
battery?
__________________
OldTrust
SMOOTH ETHA F/S/T
Paintballerdog01 is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2008, 04:10 PM #5
pb_executioner -_- (Banned)
 
Join Date: Apr 2007
Location: 305 miami baby!!!!
Quote:
Originally Posted by t3h_s0ld13.- View Post
check two things:

1. if you removed the bolt pin from the bolt, make sure you didnt put it back in upside-down

2. make sure the bolt pin is placed in the rammer correctly

check those and get back to us
yup those gotta be it for sure, cant be the battery
pb_executioner -_- is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2008, 05:37 PM #6
d2paintballr
Nor*Cal
 
d2paintballr's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Bay Area
d2paintballr plays in the PSP
d2paintballr plays in the APPA D2 division
well i disassembled the gun and wiped everything down and put in the stock bolt instead of the soft face bolt i had in it and fired it...now it shoots around 100fps but havent chronod it, i should be able to have a better response tomorrow after practice. thanks so far
d2paintballr is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2008, 05:56 PM #7
wallcamp6
707
 
Join Date: Aug 2007
ya

check your dwell make sure its at atleast like 8 try 10
wallcamp6 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump