Haunted etek! Full auto and not even on! - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 05-23-2007, 05:54 PM #1
nio101
 
 
nio101's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: SoCal
Haunted etek! Full auto and not even on!

So sunday I went out and played and every thing was great. That night i clean my gun and went to bed. So today I deside to practice some snap shooting in my back yard. Here it goes:
Screw in tank.
screw in asa on/off
gun goes on full auto and its not even on!
degass it, and try it again same thing!
Take out ram oil it and air it up, nothing works fine


has this happened to any of you? What could it be?

thanks!
nio101 is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 05-23-2007, 06:03 PM #2
Angel B0i FTW !!! (Banned)
 
Angel B0i FTW !!!'s Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: West County STL
i dont know anything about egos, but im guessing the hammer/rammer is being held down...but again, i have no knowledge of egos.
Angel B0i FTW !!! is offline  
Old 05-23-2007, 06:56 PM #3
Bloodangel13
 
 
Bloodangel13's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: chuluota FL
Bloodangel13 helped look for balloons
Bloodangel13 is playing at Living Legends III
nope.. its your lpr. take it to your shop, or bette ryet send it to your closes planeteclispeplace, and ask them to update your regs. it will solve all problems. my boss did mine. he said thats what it is.. the lpr eeds upgraded.m but it isnt aftermarket its straight from planeteclipse and he said they actually said it needed done.
__________________
HyperSportsPark
I got some random stuff for sale, pm me.
Black Halo B for sale, need money quick!

If it aint broke, fix it till it is.
Bloodangel13 is offline  
Old 05-23-2007, 07:33 PM #4
andrew504
 
 
andrew504's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
umm that happens to me and i just lube my hpr and lpr and im find.
__________________
Roger Henn Fan #13
Avalanche Fanclub member #671
andrew504 is offline  
Old 05-23-2007, 07:37 PM #5
M1sTaWIggLes
ɥsǝɹɟ
 
M1sTaWIggLes's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: SoCal[562]
Check your rammer orings and make sure the regs are well lubed.
M1sTaWIggLes is offline  
Old 05-23-2007, 07:44 PM #6
UCANTESCAPE1992
HHHHHHH SWAG SQUAD GMU
 
UCANTESCAPE1992's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: GMU, Fairfax
UCANTESCAPE1992 is an NCPA player
UCANTESCAPE1992 plays in the APPA D5 division
make sure your regs are set up right.

lpr: one turn in from flush

hpr: turn it all the way out, then five turns in.

then try airing it up
__________________
Old Trust GMU PATRIOTS Ebay Trust


"Originally posted by Scarface5555: hk doesnt suck. they just tend to focus more on getting laid and wasted more than focusing on paintball, or life in general. its like jersey shore plus some paintball."
UCANTESCAPE1992 is offline  
Old 05-23-2007, 07:59 PM #7
Bloodangel13
 
 
Bloodangel13's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: chuluota FL
Bloodangel13 helped look for balloons
Bloodangel13 is playing at Living Legends III
lpr and reg checker ftw
lpr:60-80psi/ bump piston 90psi.
Hpr.210 psi depending on where your lpr is at.
__________________
HyperSportsPark
I got some random stuff for sale, pm me.
Black Halo B for sale, need money quick!

If it aint broke, fix it till it is.
Bloodangel13 is offline  
Old 05-24-2007, 04:01 AM #8
probert
 
 
probert's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Planet,Manchester, UK
 has been a member for 10 years
probert works for a Paintball manufacturer
Quote:
Originally Posted by nio101 View Post
So sunday I went out and played and every thing was great. That night i clean my gun and went to bed. So today I deside to practice some snap shooting in my back yard. Here it goes:
Screw in tank.
screw in asa on/off
gun goes on full auto and its not even on!
degass it, and try it again same thing!
Take out ram oil it and air it up, nothing works fine


has this happened to any of you? What could it be?

thanks!
The Lpr body o-rings are dry or damaged. #14X2 NBR70. Follow the instructions in the manual, remove the lpr body and put some oil on the o-rings.
__________________
Robert

Planet Eclipse Tech Support and Customer Service
email: robert.p@planeteclipse.com
probert is offline  
Old 05-24-2007, 01:29 PM #9
bigdaddyreg
Im doing 10 in the nation
 
bigdaddyreg's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Arizona
bigdaddyreg is a Supporting Member
bigdaddyreg supports Cereal Killerz 2
bigdaddyreg donated to help Peyton Trent
bigdaddyreg owns a Planet Eclipse Etek
bigdaddyreg supports our troops
bigdaddyreg is attending Decay of Nations VI
got some spare 14 orings if you need them (free and no feedback requested) just pay for the stamp.
__________________
My Feedback 75 the old way


I have expired infractions that are older than most members of PBNation
bigdaddyreg is offline  
Old 05-24-2007, 02:54 PM #10
etekkid55
 
 
etekkid55's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
i had this problem...lube reg piston o-ring and washers and lube lpr. should work
__________________
DUST BLACK ETEK
VLocity JR
68/4500 carleton


WTT MY TANK FOR A 45/4500 PM ME!!!

feedback- http://www.pbnation.com/feedback.php?u=320663
etekkid55 is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump