Recording halo 2 - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 05-24-2006, 09:55 PM #1
hockeydude0115
 
 
hockeydude0115's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
hockeydude0115 is playing at Living Legends III
Recording halo 2

Hey guys i was just wondering if anyone knows how to record halo onto your pc or camra. If you know please post link or explain. Thanks
hockeydude0115 is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 05-24-2006, 10:08 PM #2
oqodino
DEATH BY SEXY
 
oqodino's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: orlando fl
 has been a member for 10 years
if your vid card already doesnt have the vid input then get a capture card.
__________________
Youtube
oqodino is offline  
Old 05-24-2006, 10:20 PM #3
Scoty2Hottyv2
<(^^,)>
 
Scoty2Hottyv2's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: North Jersey or Albany
red vs blue anyone?
__________________
ST:A - 0 to 60 in the low 12's




RPI Paintball
Scoty2Hottyv2 is offline  
Old 05-24-2006, 10:39 PM #4
beefyfatass
Livin' the Life
 
beefyfatass's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cape Cod/Worcester
he either probably wants to make a montage, trick video, or just be ghey. if you do make a montage make sure your not host when you do it cuz it makes you look bad, and get lots of double shotz
__________________
MDT : OSST : GDT
beefyfatass is offline  
Old 05-25-2006, 02:59 PM #5
Matt H
 
 
Join Date: Oct 2001
Annual Supporting Member
Matt H is a Supporting Member
Matt H is a founding member
 has been a member for 10 years
Matt H is one of the top 25 posters on PbNation
How would host make him look bad? Also how would he get double shots?
Matt H is offline  
Old 05-25-2006, 03:24 PM #6
digitard
GregRedHastings.com
 
digitard's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Phoenix, AZ
Annual Supporting Member
 has been a member for 10 years
digitard works for a Paintball manufacturer
digitard plays in the APPA D5 division
digitard is one of the top 500 posters on PbNation
digitard supports Empire
Luckily for me my TV has a "monitor out" option so if I want to record anything like that (like the ghtp promo video's when they're released) I just hook my MiniDV into my TV and let it stream right from my HDTV to my MiniDV and then I just use that to copy to my PC via firewire card.
digitard is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump