GRAW and my computer!?!? - Page 2 - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 05-24-2006, 03:33 AM #22
WiseGuyPB
 
 
WiseGuyPB's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
WiseGuyPB is a Supporting Member
Claw - I'll check that out, thanks.

Alive - Instead of trying to flame. Even if that's not an attemt. Read my original thread. It lists what I have. And I meet all the minimum to play... It just happens to be really choppy. I wouldn't have gotten the game if I didn't meet the requirments. That's just stupid.

Edit- Alright. Checked out come things. The NaVidea 6150 is a chipset on the motherboard. So...I don't know if I can still install a new grahics card or not. can I? If so, like Claw said, I should go with NaVidia again with the grapgics card. Also, I do have 1 PCI Exress slot. It's x16.

Last edited by WiseGuyPB : 05-24-2006 at 03:56 AM.
WiseGuyPB is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 05-24-2006, 04:25 AM #23
jcdenton69
****ter King
 
jcdenton69's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Not Ohio
 has been a member for 10 years
you dont have to go with an Nvidia gfx card. go with something that fits your budget. if you post your budget we can recomend some great videocards.
jcdenton69 is offline  
Old 05-24-2006, 03:17 PM #24
Scoty2Hottyv2
<(^^,)>
 
Scoty2Hottyv2's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: North Jersey or Albany
and, you can install a new gpu even if you have an onboard chipset. all you have to do is disable it.
__________________
ST:A - 0 to 60 in the low 12's




RPI Paintball
Scoty2Hottyv2 is offline  
Old 05-24-2006, 04:00 PM #25
<Nuke Shield> (Banned)
 
<Nuke Shield>'s Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Its totally and completely the video card, but the extra memory WILL help
<Nuke Shield> is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump