Proto 5 / Proto 6 boards?? - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 04-20-2006, 10:09 AM #1
LI_Storm_7
I'm too old to be AGG
 
LI_Storm_7's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Long Island
LI_Storm_7 is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Proto 5 / Proto 6 boards??

Are these boards the same.. As in would a proto 5 board fit in the proto 6.. I have searched and cannot find any posts on this... I am askin because I have the un1 in my proto 5 and want to put that in the proto 6 and have the stock proto 5 board flashed.
LI_Storm_7 is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 04-20-2006, 10:26 AM #2
theCOMEBACK
STFU PLZ
 
theCOMEBACK's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: San Francisco
theCOMEBACK is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Yes, they are the same.
__________________
STOP POSTING
theCOMEBACK is offline  
Old 04-20-2006, 10:32 AM #3
twichyfingerII (Banned)
 
Join Date: Mar 2005
do they have adjustable debounce?
twichyfingerII is offline  
Old 04-20-2006, 02:41 PM #4
TeamDomination
 
 
TeamDomination's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Amherst Nova Scotia
I have V-I-R-T-U-E and it does, I'm sure the others would too no doubt
__________________
Red Ion w/CP trigger } PM6 red/black w/vxrtue
Evil Pipe kit 16" } 14 in UL front in Red, black proto back in black
ST drop } Venom trigger on the way
ST locking feeneck
NDZ Qev
AKA 2 Liter +
ST asa on/off
68/45 tank w/Rhino Cover, Halo B w/ rip, Victory, aluminum cone
TeamDomination is offline  
Old 04-23-2006, 03:06 PM #5
Rakot
 
 
Join Date: Nov 2005
Stock boards have only adjustable trigger sensitivity, which you could consider a debounce setting.
Also eye logic in PM6 board is different from PM5, so I'm not sure that boards are compatible.
Rakot is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump