Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 12-16-2005, 10:35 PM #1
P8ntPsycho
Legendary.
 
P8ntPsycho's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Kirkland, WA
P8ntPsycho owns a Planet Eclipse Ego
Official Noobish Question

I have been out of the circle for far too long, so I do not know what is wrong with my fish so...

When I put my tank in (PMI Pure Energy) and shoot it, it makes the sound like the tank is out of air and uncocks. But, when I put it in my Spyder it shoots fine for like 2 shots and then uncocks. I have about 1000 PSI left in my tank, is it just too low to shoot or is my gun fuxx0red?

Thanks
~P8ntPsycho
P8ntPsycho is offline  
Old 12-16-2005, 10:49 PM #2
Mr Virus
BREATH DEEPLY!!
 
Mr Virus's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: The "Group W" bench
 has been a member for 10 years
Are all the guns O-rings properly lubricated with synthetic oil?

It may be a good idea to get the tank filled...then try it again.
You know...process of elimination.
Mr Virus is offline  
Old 12-17-2005, 12:58 AM #3
Blizzardz Wrath
So-Cal Baller
 
Blizzardz Wrath's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: San Diego, CA
Aggreed^ I had the same problem, but then I lubed my O-rings on the tanks and it worked out fine.
__________________
Legacy Fan Club Member #323
Ryan Shows Fan Club Member #2
100% S.D. Baller!
Dynasty Fan Club Member #154
Blizzardz Wrath is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump